Kombinler

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: Kalem Etek Kombinleri

İlkbahar Yaz Trendleri: Kalem Etek Kombinleri

Bir kaç gün önce Zara‘ya yolum düşmüştü. 2018-2019 yeni sezon koleksiyonlarına göz attım en çok beğendiğim kalem etekler oldu. O kadar beğendim ki, düşündüm bu ilkbahar-yaz trendleri hakkında yazı paylaşım dedim. Ne gizliyim ki Zara’nın kalem etek modelleri hiç de Burberry’nin kalem eteklerinden geri kalmıyordu desem?

kalem etek modelleri

Neyse geçelim kalem eteklere :) Aslında 3-4 yıl oldu ki, kalem etekler moda trendleri arasında ve hiç bir zaman güncelliğini kaybedeceğe benzemiyor. Markalar yeni koleksiyonlarına mutlaka bu etekleri ekliyorlar. Burberry 2018-2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunda en çok kalem eteklere yer vermişti. Bu yaz zevkli ve tarz görünmek isteyen bayanlar ilkbahar-yaz trendleri olan kalem etek kombinleri ile çok cool bir görünüm elde edebilirler.

kalem etek modelleri 1

Genellikle etekler tüm bayanları zarif, çekici gösteren bir giyim parçasıdır. Kalem etekler bazı kusurları gizlemek içinde ideal bir seçim olacaktır. Kalem etekler belimizden başlayarak diz altında biten ve üstümüze yoğun duran etek modelleridir. Çoğu durumda bu eteklerin arkasında yırtmaç vardır ki, yürürken, gezerken rahat olsun diye. Ama yırtmaç sadece arkasında değil, önünde veya dizin üstünde de olabilir. Kalem etekler her boyutta olabilir: kısa, uzun. Çoğu durumda ise bu etekler diz altında bitiyor. Çok kilolu bayanlar bu etekleri kombin yaparak giyinirken üzerine ceket giyerlerse daha iyi görünürler.

kalem etek modelleri 2

Kalem Etek Kombinleri, Kalem Etek Giymenin Yolları:

  1. Günümüzde spor ve klasik üslubun karışık takınması yaygınlaştığı için bu zarif etekleri de t-shirt’lerle kombinleye bilirsiniz. Sadece kombin yaparken t-shirt’leri eteğin içerisine sokun, o zaman hem beliniz ince, ayaklarınızı da uzun gösterecektir.
  2. Geçen yazdan moda dünyasında yeni trend olan “crop top”larla kombin yapılabilir. Crop top (kısa üst) deyince belden yukarıda duran kısa üst bluzlar öngörülüyor.
  3. Bluzlarla kombinleyip daha ciddi tarza imza atmış olursunuz.
  4. İstenilen çeşit gömleklerle kalem etek kombinleri yapılabilir.

kalem etek modelleri 3

Ünlüler, moda bloggerları ve sokak modasında kalem etek nasıl kombin yapıyorlar? Görsellerini sizler için bir araya topladım. Aşağıdaki galeriden kalem etek kombinleri görselleri inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

kalem etek modelleri 4

Kalem Etek Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu