Kombinler

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: Midi Etek Kombinleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: Midi Etek Kombinleri

Geçtiğimiz sezonda da podyumlarda görülmeye başlayan midi etekler 2018-2019 ilkbahar yaz trendleri arasında olacaktır. Bizlere 40-60’lı yılların havasını yeniden yaşatan midi etekler duygusal giyim tarzına ağırlık veren hanımların gözdesi olacak.

midi etek kombin 5

2018-2019 midi etekler arasında en çok dantelli, şifon, deri gibi malzemelerden hazırlanan pileli, çiçekli, katlı, kabarık etek modelleri moda! Gece ve gündüz giyim kombineleri yaparak kullanabileceğiniz midi etekler rahatlığıyla sizi kendine aşık edecek.

midi etek kombin 25

Midi etek kombinleri yapabilmek için neler gerekir? Midi eteklerle günlük, davet, iş görüşmelerine giderken son derece şık kombinler yapabilirsiniz.

midi etek kombin 21

  1. Midi etek kombini yaparken, dikkat etmeniz gereken tek şey eteğinizin üstüne giyeceğiniz kıyafetlerin üzerinize oturması ve çok fazla bol durmamasıdır.
  2. Eteğinizin üstüne giydiğiniz kıyafeti eteğin içine sokarak kombin yapabilirsiniz. Örneğin kısa ceketler, ince sweatshirt, gömlekler ve tişört gibi giyim parçalarıyla kombine edebilirsiniz.
  3. Aksesuar seçimi olarak da kemer kullanabilirsiniz bu sayede görüntünüze hareket katarken, belinizi de vurgulayabilirsiniz. Sizi olduğunuzdan daha zarif ve çekici kılacaktır.
  4. Ayakkabı seçimine gelince midi eteklerle her türlü ayakkabı tercih edebilirsiniz. Çünkü midi eteklerle her tarzdaki ayakkabı uyum sağlar ve güzel görünür.

midi etek kombin 23

Kadınlive moda editörleri olarak sokak modası midi etek kombinleri arasından en güzel görselleri seçtik. Bu midi etekler size ilham kaynağı olabilir.

midi etek kombin 28

Midi Etekler 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu