Ayakkabı Modelleri

2018-2019 Düğün Modası: Gelin Ayakkabıları ve Aksesuarları

2018-2019 Düğün Modası: Gelin Ayakkabıları ve Aksesuarları

Gelin ayakkabıları, gelinliğin altında çok fazla görünmese de çok şık olmalıdır. Saç aksesuarları ise gelin adayının stilinin ortaya çıkmasına yardımcı olan göstergedir. Düğün modasına uygun 2018-2019 gelin ayakkabıları ve aksesuarları ait bilgileri bu konumuzda konuşacağız.

gelin ayakkabı modelleri 3

Gelin Ayakkabısı Modelleri

2018-2019 düğün modası, ayaklarda ilk göze çarpan trendler retro stili ve kalın topuklu gelin ayakkabısı modelleri oluyor. Eğer gelin ayakkabısı arıyorsanız, bu ayakkabıların rahatlığını ve şıklığını tercih edebilirsiniz. Diğer yandan ise düğün sezonunun farklı trendlerinden olan parlak taşlı gelin ayakkabısı görülecektir.

gelin ayakkabı modelleri 4

Parıltılı, ışıltılı, payetli kumaşlardan hazırlanan babet gelin ayakkabısı gelinliğinizin altında hem daha rahat, hemde ayakları çekici gösterecektir. Farklı stiller arayanlar için ayağın üst kısmını örten ipli gelin ayakkabısı tercih edebilirler. Tabi ki gelin adayların en çok tercih ettikleri ayakkabı modelleri arasında dantelli gelin ayakkabısı ilk sırada geliyor ve yıllardır güncelliğini koruyor.

gelin ayakkabı modelleri 1

Gelin ayakkabıları arasında tercih edilen renk tonları ise beyaz, süt beyaz ve krem rengi ayakkabılardır. 2018-2019 gelin ayakkabısı modelleri arasında bu sezon daha cesur renkler karşımıza çıkıyor! Özellikle mavi renk tonları bu yılın trendleri arasındadır. Daha iddialı ve cesur bayanlar kırmızı renk tonlarını da tercih edebiliyorlar. Gümüş rengi, altın rengi de 2018-2019 ilkbahar yaz gelin ayakkabıları arasında en çok tercih edilen renklerdendir.

gelin ayakkabı modelleri 2

Gelin adaylarının birçoğu yüksek topuklu, platform tarzı gelin ayakkabıları seçerler. Fakat düz babet ayakkabı tercih edenlerin sayısı da az değildir. Nihai sonuç olarak şunları söyleyebilirim ki, gelin ayakkabısı seçimi için farklı stil ve tonlarca düğün modasına özgürlük verildi. Kızlar istediğiniz ve arzu ettiğiniz ayakkabıyı seçerek giyinebilirsiniz.

gelin ayakkabı modelleri 19

Gelin Aksesuarları

Gelinler için saç aksesuarları ve donanımlarına gelince, 2018-2019 gelin saç modelleri arasında romantik modeller öne çıkıyor. Daha doğal, basit saç modelleri ve aksesuarları bu sezon ön planda.

gelin ayakkabı modelleri 10

Gelin saçlarında tabii ki taranmış ve açık şekilde bırakılan saçların aralarına iliştirilmiş çiçekler gelinlerin saçlarını süsleyecek. Saç bantları da bu sezonun moda akımlarından birisidir. Cesur gelin adayları bu trendi de çok beğenecekler. Hafif dalgalı saçlar, bohem dalgalar ve bu saçları süsleyen taşlı saç bantları da günceldir.

gelin ayakkabı modelleri 6

Fransız saç örgüleri, balık kuyruğu saç modelleri düğün gecesi için ideal bir seçenek olabilir. Bu saç stillerinin dağılma ihtimalleri olmadığı için hayatınızın en özel gününde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

gelin ayakkabı modelleri 14

Bu arada 1920’li yılların modası olan nostalji saç bantları 2018-2019 saç aksesuarları modasına aittir. Parıltılı ve göz kamaştıran taşlardan, gaz tüyüyle hazırlanan saç bantları da çok şık bir görünüm kazandıracaktır. Unutmadan şunu da ilave edelim alın bantları da bu sezon oldukça moda!

gelin ayakkabı modelleri 8

Gelin aksesuarlarında duvaklar da geleneksel olarak hüküm sürerler. Uzun duvaklar ve uçlarında el işi süslemeleri bu sezon çok göreceğiz. Bununla birlikte, kısa ve yüzü örten duvaklar da seçenekler arasında yerini alıyor.

gelin ayakkabı modelleri 23

Kadınlive moda editörleri olarak 2018-2019 düğün modasına ait gelin ayakkabıları ve aksesuarları arasından en güzel görselleri seçtik. Bu gelin ayakkabısı modelleri size ilham kaynağı olabilir.

gelin ayakkabı modelleri 24

Gelin Ayakkabıları ve Gelin Aksesuarları 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu