Kombinler

2018-2019 İlkbahar Yaz Jean (Kot) Tulum Modelleri ve Kombinleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Jean (Kot) Tulum Modelleri ve Kombinleri

Kot tulum modelleri uzun bacaklı bayanlara yakışıyor 2018-2019 jean (kot) tulumlar yaz modasının trendleri arasında yerini de almış durumda.

Jean tulum trendi

Kot tulum kombinleri ile 2018-2019 ilkbahar yaz sezonunda bayanlar tarz ve stil sahibi olabilirler. Kot tulumları en güzel ve en şık zarif şekilde doğru kombinlediğinizde kadınsı bir görüntü elde edebilirsiniz. doğru ve uyumlu kombinler oluşturursanız hem rahat hemde tarz sahibi olabilirsiniz.

Kot jean tulum nasıl kombin yapılır

2018-2019 ilkbahar yaz sezonunda kot tulum modelleri dar kesimli ve kısa paçalı olanları dikkat çekiyor. Ayrıca bol ve patchwork kot tulumlar bu yıl oldukça iddialı kot tulumları paçalarını sıvayarak giyinebilirsiniz.

Kot tulum 2015 yaz kısa modeli

Kot tulumları daha şık ve rahat isterseniz de beyaz gömleklerle veya tişörtlerle kot tulumlarınızı kombin yaparak giyinebilirsiniz. Ayrıca zevkinize göre 2018-2019 yılının yaz trendlerinden olan breton bluzlarla da kombin yapabilirsiniz. Özelikle siyah ve beyaz çizgili monokrom bluzlara tercih verebilirsiniz.

Kot tulum bahcivan modeli

2018-2019 yeni sezon alışveriş listenizi hazırlamış iseniz gardırobunuza kot tulumları eklemeyi de unutmayın. Jean tulumlar her bayanın gardırobunda olması gereken muhteşem parçalardandır. Ayrıca gardırobunuza eklemeniz gereken diğer parçalar ise siyah ve beyaz çizgili monokrom bluzlar, beyaz tişört modelleri ve sneakers ayakkabı modelleri 2018-2019 yılının modası olan kot tulumlarla çok ihtişamlı ve muhteşem görünüyor.

Kot tulum şort modeli

2018-2019 yılında sokak modasına 90’lı yılların hip hop stiline ve tarzına benzeyen sokak modası 2018-2019 yılında da çok güncel ve popülerdir. Bu stil giyinmeyi seviyorsanız sportif şapka ve ayakkabı ile tulumuzun kombin yapabilirsiniz.

Kot tulum şık model

Jean Kot Tulum Modelleri ve Kombin Fikirleri

  1. Jean tulumlarınız ile basit tişört ve kısa kot tulumlar ile harika bir pazar gezmesi için kombin yaratabilirsiniz.
  2. Güzel bir gün geçirmek için beyaz ipeksi gömlek üstüne kot jean tulumunuzu giyebilir ve dışarı gezmelere gidebilirsiniz.
  3. Kot tulumun altına giyeceğiniz topuklu klasik ayakkabı ile feminen bir görünüş elde edebilirsiniz.
  4. Monokrom çizgili tişört ile jean tulum giyerek çok havalı sokak modası ve stilleri yaratabilirsiniz.

Kot tulum beyaz yaz 2015 modeli

Jean kot tulum modelleri ve kombinleri için sizlere ilham ve fikir kaynağı olması açısından görselleri bir araya topladık. Galerideki görselleri inceleyip fikir sahibi olabilirsiniz.

Kot tulum ilkbahar yaz jean modeli

Jean (Kot) Tulum Modelleri ve Kombinleri 2018-2018 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu