Kombinler

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: Beyaz Kıyafet Kombinleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: Beyaz Kıyafet Kombinleri

İlkbahar yaz ılık nefesini hissettirmeye başladı! Önümüzdeki günlerde güneşli havalar göreceğimiz şu günlerde sevdiğimiz kıyafetleri giyinmenin zamanı geldi. 2018-2019 ilkbahar yaz trendleri arasında modası hiçbir zaman geçmeyen en popüler beyaz kıyafet kombinleri görsellerini seçtik. Günlük giyim kombinelerinde moda kıyafet renkleri haki, denim, siyah ve beyaz tonlardır.

Beyaz kıyafet kombin 2

İlkbahar yaz modasında en çok seviyen giyim stili baştan aşağıya beyaz giyinmektir. 2018-2019 ilkbahar yaz trendlerinde dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarına göz gezdirdiğimizde monokrom beyaz kıyafetler görebilirsiniz. Victoria Beckham, Ralph Lauren ve daha birçok ünlü moda tasarımcıları 2018-2019 defilelerinde büyüleyici, ihtişamlı beyaz kıyafetleri podyumlarda sundular.

Beyaz kıyafet kombin 1

2018-2019 yaz trendleri için birbirinden etkileyici beyaz kıyafet kombinleri görsellerini bir araya getirdik. Bu kombin görselleri sizi fikir sahibi yapabilir.

Beyaz kıyafet kombin 9

Beyaz Kıyafetler Nasıl Giyilir?

  • Mesela beyaz, siyah etkisini kullanarak şık ve harika beyaz kıyafet kombinleri elde edebilirsiniz. Kısa beyaz dantelli etek üzerine blazer ceket veya çiçek desenli ceketler giyinebilir ve opak siyah çorap, altına burnu açık kısa platform bot ayakkabı ile kombini tamamlayabilirsiniz.
  • Beyaz kıyafet trendine ayak uyduracağım diyerek baştan aşağıya kadar beyaz giyinmek zorunda değilsiniz. Kombinasyonlarda kullanacağınız beyaz detaylar, yırtık jean (kot) pantolonlarla da şık, zarif ve çekici bir görünüm elde etmeniz mümkündür.
  • Beyaz kıyafet kombinleri yaparken, jean (kot), gömlek, bluz, beyaz kot şortlarla birbirinden harika kombinler yapabilirsiniz. Bu kombinlerle günlük hayatınızda da rahatça giyinebilir ve cool görünebilirsiniz.

Beyaz kıyafet kombin 16

Kadınlive moda editörleri olarak hazırladığımız beyaz kıyafet kombinleri görsellerini aşağıdaki galeriden inceleyin. Bu muhteşem kombinlerle ilkbahar yaz aylarında şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Beyaz kıyafet kombin 27

Beyaz Kıyafet Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu