Aksesuar

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: Saç Aksesuarları, Saç Bantları

Saç Aksesuarları, Saç Bantları

Birçok bayanın kullanmayı sevdiği saç aksesuarları, saç bantları 2018-2019 ilkbahar yaz sezonunda moda olacak! Buda demektir ki, bu sezonda saç aksesuarlarını her yerde kolayca bulmak mümkün olacak. Saç aksesuarları genellikle romantik ve zarif oldukları için giyim kombinasyonunuzu da aynı stilde seçmek daha doğru bir seçim olur. Özellikle taşlı saç aksesuarları, ince saç bantlarını romantik tarzla, kalın saç taçları ve bantlarını spor şık giyim kombinleri ile tamamlamalısınız.

saç aksesuar modelleri 1

2018-2019 ilkbahar yaz trendleri saç aksesuarları retro ve eski saç aksesuar trendi ile, modern ve yeni üslubun karışımından ibarettir. Sezonun en trend saç aksesuar modellerine gelin bir göz atalım.

saç aksesuar modelleri 4

Çiçekli saç bantları: Giyim parçalarında olduğu gibi saç aksesuarlarında da çiçekler trendler arasındadır. İlk bahsetmek istediğim hippi tarzını yansıtan ince, üzeri çiçeklerle süslenmiş saç bantları ki, dalgalı saçlarda çok güzel görünüyor. Bohem tarzını tercih edenlerin seçimleri arasında olabilir.

saç aksesuar modelleri 6

Çiçekli taçlar: D&G ilkbahar yaz koleksiyonunda görünen bu çiçekli saç aksesuarı taçlar çok zarif ve elegant. Ayrıca eski Yunan ve Roma tanrıçalarının aksesuarlarını hatırlatır.

saç aksesuar modelleri 3

Küçük, saçlara serpilmiş çiçekler: İnceliği ve zarifliği yansıtan bu saç aksesuarlarında yer alan çiçekler, romantik giyim tarzı ile güzel görünüyor.

saç aksesuar modelleri 17

Golden, metal, ince saç bantları: Elie Saab’ın koleksiyonunda görülen bu metalik saç bantları klasik gece kombinlerinin tamamlayıcı parçası olabilir.

saç aksesuar modelleri 5

Süslü deri saç bantları: Spor ladin kıyafetlerde rahatlıkla kombin yapılabilen deri saç bantları valentino’nun ilkbahar yaz koleksiyonunda da sergilendi.

saç aksesuar modelleri 10

Saç aksesuarı bantlar: Birkaç sezondur ki moda olan retro saç bantları 2018-2019 ilkbahar yaz sezonunda da trendler arasındadır.

saç aksesuar modelleri 16

Taşlı saç aksesuarları: Geçen sezondan da moda olan 1920’li yılların ünlü saç aksesuarları bu yılda günceldir. Great Gatsby filmi ile daha da sevilen bu saç aksesuarları romantik kıyafetlerle, ayrıca gelinlik giysileri ile çok güzel görünüyor.

saç aksesuar modelleri 18

Saç aksesuarları, saç bantları derken sizler için kadınlive ekibi olarak bir dizi saç aksesuarları, saç bantları modelleri ile ilgili görseller hazırladık. Bu görseller size ilham kaynağı olabilir.

saç aksesuar modelleri 2

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: Saç Aksesuarları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu