Moda

2019 Abbey Clancy: Yeni Ultimo Sütyen Takımı Koleksiyonunu Tanıttı!

2019 Abbey Clancy yeni ultimo Sütyen takımı koleksiyonunu tanıttı

Ünlü iç giyim markası, Ultimo yeni sezon sonbahar kış koleksiyonunu ünlü manken Abbey Clancy işbirliği ile tanıttı. Güzel modelin tanıtım çekimlerinin yaptığı iç giyim kampanyası mağazaların vitrinlerini süslemeye başladı. Ultimo iç giyim markasının çıkardığı 2019 iç giyim ürünleri sezonun en stylish desenleri ve renkleri ile güncellenmiş olarak geliyor.

abbey clancy 1

Güzel bir iç çamaşırı tercih etmek temel bir giyim olduğunu söyleyen ünlü manken Abbey Clancy sözlerini şöyle devam ettirdi. Nasıl giyineceğine karar vermeden önce ilk olarak iç çamaşırı seçerim diyor. Abbey Clancy, ünlü marka olan Ultimo‘nun yeni sezonda çıkardığı bu muhteşem koleksiyonuna adeta aşık oldum diyen model sözlerini şöyle devam ettirdi;

abbey clancy 3

Oldukça yüksek kalitede görünen bu iç giyim parçaları ile kendimi çok rahat hissediyorum, uyumu da inanılmaz derece diye koleksiyon hakkında yorumda bulundu.

abbey clancy 4

Ultimo yeni sezon iç giyim koleksiyonu sizler için bir araya getirdik. Bu muhteşem koleksiyona aşağıdaki galeriden göz atabilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.

2019 Ultimo İç Çamaşırı Koleksiyonu / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu