Saç Modelleri

Hacimli At Kuyruğu Saç Modelleri, Nasıl Yapılır?

Güzel ve göz alıcı saç modelleri arasında olan hacimli at kuyruğu saç modeli, kolay pratik bir şekilde saçlarınıza şekil vererek zamandan tasarruf edebilirsiniz. Bayanların en çok tercih ettikleri saç modellerinden birisi olan at kuyruğunun bir çok farklı modelleri mevcuttur. Kadınlive Kadın olarak sizlere bu yazımızda çok şık ve farklı hacimli at kuyruğu saç modeli nasıl yapılır? Bu konu hakkında bilgiler sunacağız. Güzelliğinize görkemli görünüm katacak olan hacimli at kuyruğu saçların yapılışı ve hacimli at kuyruğu saç modellerini aşağıdaki galeriden sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Evinizde pratik şekilde 3 – 5 dakika içerisinde kolayca yapabileceğiniz hacimli at kuyruğu modelleri, yapmak göründüğü kadar zor bir iş değildir. Saçlarınız at kuyruğu saç yapmak istiyorsanız gereken bazı hususlar var. Hacimli at kuyruğu yapılışına geçmeden önce bu hususları ve tavsiyeleri verelim. Banyo yaparken saçlarınıza hacim katacak şampuan kullanmalısınız. Saçlarınız için saç bakımı kremleri kullanıyorsanız bu tarz ürünleri saçlarınızda kullanmayın nedeni ise bu saç bakım kremi saçlarınıza ağırlık verir ve saçlar kuruduğu zamanda sönük cansız görünebilmektedir.

Banyodan çıktıktan sonra saçların kabarmasını engellemek için ıslak saçlarınızı havlu ile sadece fazla suyunu hafif şekilde alın. Daha sonra saçları geniş ve kalın dişli fırça veya tarak ile tarayarak kendi halinde kurumasını bekleyin. Saçlarınız kabarmasını bu şekilde engel olacaksınız ve saçlarınızın daha hacimli görünmesini sağlayacaksınız. Eğer saçlarınıza fön veya saç kurutma makinesi ile kurutmak isterseniz saçınızın hacimli görünebilmesi için saç diplerden uçlarına doğru fön makinesi ile kurutabilirsiniz.

At kuyruğu saç modelleri, sade ve kullanışlı saç modelleri arasındadır. Bu saç modelleri pek çok kıyafet ile uyumlu modeldir. Bayanlar için kolay ve basit hemen yapılabilecek at kuyruğu kurtarıcı saç modeli olarak da nitelendirilebilir. Saçlar kuruduktan sonra istediğiniz hacimli at kuyruğu modeline sahip olamadıysanız saçlarınıza fön çekebilirsiniz veya çok az bir miktarda jöle, briyantin, saç sprey gibi saç şekillendirici ürünleri kullanılabilir. Saçlarınızı toparlamadan önce gereken bazı malzemeleri hazır bulundurmalısınız. Saçlarınızı toplarken sizlere yardımcı olacak lastik toka ve 3 – 5 tane tel tokayı yanınızda hazır bulundurun.

Üstten hacimli at kuyruğu saç modelleri

İlgili Ayrıca Bakınız ; Bombeli at kuyruğu saç modeli nasıl yapılır?

Başınızı öne doğru eğerek dişli tarak ile tarayın ve saça hacim kazandırın saçlardaki dolaşıklıklardan kurtulduktan sonra saçların önlerini ve yanlarını sıkıca gerdirerek toplayın ve toka yardımı ile tutturun. saçın alt kısımı üst ve yanlara göre daha bol bol ve kabarık olursa harika görünüm kazanabilirsiniz. Bunun tam tersini alt ve yanları sıkı yaparak üstleri kabartılmış bir at kuyruğu saç modeli de çok muhteşem görünümler elde edebilirsiniz. Yüz şeklinize göre at kuyruğuna karar vererek saçlarınızı şekillendirebilirsiniz.

Son olarak saçları topladıktan sonra saçınızdaki tokalar görünmemesi için saçlarınızdan bir tutam şeklinde tokayı örtebilirsiniz. Daha sonrasında tel tokalar ile saçları sıkı sıkı tutturun ve isterseniz saçınızın uç tarafına hafif dalgalar verebilirsiniz veya düz şekilde bırakabilirsiniz. Hafif jöle, briyantin veya saç spreyleri kullanırsanız saç şekliniz daha fazla kalıcı olur.

Kadınlive Editörleri olarak sizler için aşağıdaki galeride hacimli at kuyruğu modelleri sunduk. Bu saç modellerini inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

‘Hacimli At Kuyruğu Saç Modelleri, Nasıl Yapılır?’ adlı fotoğraf galerisini inceleyin…

Bir önceki yazımız olan Sıcak Çikolata Saç Rengi ve Modelleri başlıklı yazımızda sıcak çikolata saç modeli ve saç renkleri hakkında detaylı bilgiler vermiştik. Bu makalemizi incelediniz mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu