Gelinlik Modelleri

Essense Of Australia Gelinlik Modelleri 2018-2019

Essense Of Australia Gelinlik Modelleri

2018-2019 yılının en farklı modellerini oluşturan Essense Of Australia, gelinliğe farklı bir boyut kazandırmıştır. Sadece belli kilonun altında olan gelin adaylarına karşılık, Essense büyük bedenlere uygun çok daha şık gelinlikler dizayn etmiştir. Diğer gelinlikler gibi bazı modellerinde büstiyer üst kısım kullanmıştır.

2018-2019 Yılında Sadelik Tercih Ediliyor

2018-2019 yılındaki gelinliklerde ortak bir nokta sadelik olmuştur. Essense modelleri de sadelik üzerinedir. Belden daralan etek kısmı hafif kabaran gelinliklere farklı işlemelerde özellik kazandırmıştır. Askılı modelleri de bulunan, dantel işlemelerle askıları yapılmıştır. V yaka sütyen kesimi modellerinde, gerdanı kaplayan, fazla dekolte olmayan gelinlikler üretilmiştir.

Essense Of Australia

Dizlerde Daralan Modeller

Genel gelinlik modellerinin aksine bazı modelleri farklıdır. Dizlere kadar daralarak kat kat görünüm verilen modelleri de vardır. Dizlerden aşağısını kabartan modellerde kalça kısmı ve bel kısmı ince gösterilmek amaçlanmıştır. Çapraz detayları ile bazı modellerde, büyük beden gelin adaylarında daha zarif gösterimi sağlar. Belden bazen kemer ile detaylandırılabiliyor.

Farklı Renkteki Gelinlikler

Gelinlik denilince akla ilk gelen bembeyaz perili masallar gelirdi. Kırık beyaz ve süt beyaz gelinlikler, hiçbir zaman etkisini kaybetmeyecektir. Farklı renkteki modeller de ortaya çıkmıştır. Bembeyaz gelinlik üzerine siyah siyah çiçekli veya dantelli motifler işlenmiştir. Bir de toz pembe gelinlikler dizayn edilmiştir. Üst kısmı açık pembe ve büstiyer veya askılı şekilde olmuştur, alt kısmı da daha koyu pembe olan modeller vardır. Açık pembe modeller de yine dantel detayları ön plandadır.

pembe gelinlikler

Duvaklarla Gelinlikler

Bazı gelinlik modellerinde duvaklar kısa boyda yapılmıştır. Duvaklar genellikle sadedir, kenarları dantellerle detaylandırılmıştır. Uzun duvaklarda, tüller uçuş uçuş dizayn edilmiştir. Fakat bazı gelinliklerde, duvak kullanılmamıştır. Gelinliğin en önemli aksesuarı olan duvak detayı yerine sırt kısmında daha dantelli motifler vardır. Sadece ufak bir çiçek buketi aksesuar olarak kullanılmıştır. Bel kısmının arka kısmında, kurdeleler bulunan arka tarafı daha hareketli olan modeller dizayn edilmiştir. Bazı modellerde kemer kısmı, beyaz gelinlik üzerine toz pembe kurdele ile detay yapılmıştır. Taşlı taşlı kemerler de kullanılmıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu