Kombinler

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: Kimono Kombinleri

İlkbahar-Yaz Trendleri: Kimono Kombinleri

Kimono derken muhtemelen, ilk olarak Japon geleneksel kıyafetleri olan kimonolar aklımıza gelir. Moda ile yakından ilgilenenler kimononun artık sadece geleneksel bir giyim olmadığını, moda trendlerinden biri olduğunu bilir.

kimono trendi 10

Evet, birkaç yıldır moda dünyasında görülen kimonolar bu yıl trend kıyafetler arasındadır. Japon kıyafetleri kimono artık günümüzün modası ile yoğrulmuş akıllıca bir alternatiftir. Hafif ve ince kumaşlardan hazırlanan kimonolar, ilginç ve farklı desenleri ile hem gündüz, hem gece kıyafetlerini renklendirir.

kimono trendi 1

Örneğin basit giyim üzerine kombin yapılabilecek, dantelli bir kimono genel görünüme romantik ve sofistik hava getirebilir. Kimonoları günlük giyim parçaları olan dar jeans’lerle, şortlarla, midi veya mini eteklerle vb. rahatlıkla kimono kombinleri yapabilmeniz mümkündür.

kimono trendi 2

Kilolu bayanlar kıyafetlerinin üstüne kimono giyinerek artık kilolarını kolayca gizleyebilirler. Yok eğer kimonolar sizin için günlük bir seçim değil ise, tatilde plaj giysilerinin üzerinden giymek için güzel bir seçim olacaktır. Kimonoları “Topshop, Zara, Stradivarus, H&M” vs. gibi markalardan sağlayabilirsiniz.

kimono trendi 4

Kimono kombinleri sizler için bir dizi fotolar sunuyoruz. Foto galeriye göz gezdirmek için resmin üzerine tıklayınız. Ve inceleyiniz…

kimono trendi 5

2018-2019 Kimono Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu