Ayakkabı Modelleri

Dolgu Topuk Sandalet Modelleri ve Kombinleri 2018-2019

Dolgu Topuk Sandalet Modelleri ve Kombinleri 2018-2019

İlkbahar yaz trendleri arasında olan dolgu topuk sandalet ayakkabılar, rahatlığı ve şıklığı akıllara kazındı! Dolgu topuklu sandalet modelleri 2018-2019 yılında da çok güncel. Dolgu topuklu ayakkabılar birçok bayanın beğenisini kazanmış ve hatırı sayılı yeri vardır. Yaz modasına damga vuracak dolgu topuk sandalet kombinleri arasından en güzel sokak kombinasyon önerilerini seçtik.

dolgu topuklu sandalet modelleri

Modern kadınlar tarafından sevilerek giyilen dolgu topuk sandalet ayakkabılar, yazın sıcağında ayakları serin ve ferah tutmak için tercih edilse de hiç kuşkusuz şıklığınıza da şıklık katan ayakkabı modelleri arasında yerini alıyor.

ok şık beyaz pantolon ve dolgu topuklu sandalet

Sıcak havalarda topuklu ayakkabılarla cebelleşmek yerine, dolgu topuk sandaletleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Özellikle yüksek tabanlı ayakkabılar ve topuklu ayakkabılardan vazgeçemiyorsanız, yüksek topuklu sandalet ayakkabılar sizin için şık ve modern alternatifler arasında olur.

Dolgu topuk şık kombinleri

Dolgu topuk sandalet modelleri 2018-2019 yaz modasına uygun tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor. 70’li yıllarda moda trendleri arasında olan “İspanyol paça jean (kot), bol pantolonlar ve midi eteklerle” birbirinden harika dolgu topuk sandalet kombinleri yapabilirsiniz. Dolgu topuklu sandalet “jean (kot) şort, mini etek, maksi elbise” ve birçok elbise modelleri ile muhteşem kombinler oluşturmanıza imkan veriyor.

Dolgu topuklu sandaletler

Kadınlive moda editörleri olarak sokak modasından seçtiğimiz dolgu topuk sandalet modelleri görselleri size ilham kaynağı olabilir. Bu dolgu topuk kombinleri ile güzelliğinize, şıklık katacaksınız.

Mini dolgu topuklu sandalet

Dolgu Topuk Sandalet 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu