Makyaj

Klasik Makyaj

Klasik Makyaj

Siz değerli kadın‘lara 7 adımda klasik makyaj nasıl yapılır onu anlatacağım. Kadınların en çok sevdiği şey makyajdır. Biz kadınlar güzelliğimize önem veririz ve bakımlı görünmeyi seviyoruz doğamız bu! Eğer aynı anda dikkat çeken basit ve güzel makyaj arıyorsanız, biz size yeni yılda klasik makyaj sunacağız ve 7 adımda sizin cilt ve giysileri ile uygun göz farı renk seçiminde daha esnek bir makyaj modeli olabilir:

Şimdi gelelim konumuza ; klasik makyaj tarifimizi uygulayın, basit ama dikkat çekici bir öneri olduğunu unutmayın, cilt ve giysilerinize uygun bir makyaj modeli olduğunu unutmayın!

Klasik makyaj modeli sizler için derledik sunuyoruz, klasik makyaj aşağıdaki sıralamamıza göre uygulayın aradaki farkın tadına varın.

Klasik makyaj stili adımları;

01. Krem taban koyun ve bir derece cildinizin derece renginden daha koyu olması için odaklanın ve daha sonra toz koymak ve tamamen cildinizin rengi olsun.

makyaj-tarifi-2

02. Parlak göz farı lideri, üst göz kapağı göz, eti “bej” boyalı.

makyaj-tarifi-3

03. Pembe gölge bir renk açma derecesini seçin, ve göz kapaklarınızın üzerine sürün, gözünüzün ve biraz dış köşesinde iç balığın üst köşeden başlayarak.

makyaj-tarifi-4

04. Üst göz kapaklarının üzerinde pembe göz farı dağıtımı yeniden daha gözlerini vurgulamak ve güzel görünüm sağlıyor.

makyaj-tarifi-5

05. Gözünüzün ve Dış işleri sonunda ve ne kadar dışarıya biraz iç köşeden başlayarak, üst göz kapaklarının üzerine dikkatlice eyeliner bir çizgi koyun, sonra kirpiklere maskara sürün.

makyaj-tarifi-6

06. KTVI kirpiklere maskara ve Dış işleri ve pembe hatta orta gölge ile birlikte gözünüzün benim Jvenk alt köşesinde altında.

makyaj-tarifi-7

07. Koyu kırmızı rengini belirten ve dudakları ile dudaklarınızın çevresini tanımak ve onların cazibesini bakmak için zengin kırmızı, parlaklık, tam dudakları boyalı dudaklar ile doldurun.

İşte sonuç bu allık açık pembe renk koyun, bu çok muhteşem manzarasının tadını çıkarın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu