Ayakkabı ModelleriKombinler

2018-2019 Sneakers Dolgu Topuk Spor Ayakkabı Modelleri ve Kombinleri

Sneakers Dolgu Topuk Spor Ayakkabı Modelleri ve Kombinleri

Sneakers deyince hepimizin bildiği spor ayakkabılar akla geliyor hemen, oysa ki bu ayakkabılar spor ayakkabı gibi görünse de çok şık ve harika kombinlerin tamamlayıcısıdır.

sneakers ayakkabı modelleri 2

3 yıl önce moda tasarımcısı İsabel Marant sonbahar-kış koleksiyonunda kalın topuklu sneakers ayakkabı modelleri sergiliyorken belki de birçok bayanın hoşuna gitmemişti. Ama artık yıllardır sokak modasında sneakers dolgu topuk ayakkabıları yoğun bir şekilde görüyoruz. İsabel Marant hem kalın, hem de dolgu topuk sneakers ayakkabı modellerini moda dünyasına tanıttığı yılda imzasını atmış oldu.

sneakers ayakkabı modelleri 3

Kısa boylu bayanlar, sneakers dolgu topuk ayakkabıları çok rahat bir şekilde kullanabilirler. Hem boyunuzu uzun gösterecek, hem de diğer spor ayakkabılara nazaran sneakers ayakkabılarla kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Muhtemelen, moda ile yakından ilgilenen her bayanın gardırobunda bu spor ayakkabıları mutlaka vardır.

sneakers ayakkabı modelleri 4

Dolgu topuk sneakers ayakkabıların en çok hoşuma giden tarafı ise, istenilen her sezonda rahatlıkla kullanılabilmesidir. İlkbahar aylarında ister eteklerle, ister pantolonlarla yaz aylarında ise kısa şortlarla, mini eteklerle, crop top bluzlarla kombin yaparak rahat bir şekilde giyinebilirsiniz. İsabel Marant sneakers dolgu topuk spor ayakkabılar için kombin sınırı yoktur. İstediğiniz tarz kıyafetlerle rahatlıkla sneakers dolgu topuk ayakkabı kombinleri yapabilirsiniz. Şuna inanın ki sokağın akıllıca bayanlarından olacaksınız :)

sneakers ayakkabı modelleri 6

Günümüzde İsabel Marant sneakers ayakkabı adını taşısa da istediğiniz marka da sneakers ayakkabı bulabilirsiniz. “Mango, Zara, Aldo, Topshop” gibi markalar artık son 2 yıldır, sneakers ayakkabı modellerini kendi koleksiyonlarına eklediler.

sneakers ayakkabı modelleri 12

Kadınlive moda editörleri olarak bir dizi sneakers dolgu topuk spor ayakkabı modelleri ve kombinleri ile ilgili görseller hazırladık. Bu kombin fikirleri size ilham kaynağı olabilir.

sneakers ayakkabı modelleri 22

2018-2019 Sneakers Dolgu Topuk Spor Ayakkabı Modelleri ve Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu