Dekorasyon

2014 Eviniz’de İlkbahar Havası

Eviniz’de İlkbahar Havası

Eski tarz evleri sevenler için Eskitme beyaz ve pastel tonlarında ahşap mobilyalar beyaz ağırlıklı bir tema üzerine pastel renkler, mumlar, loş ışıklar, lüks avizeler. ile dekoratif bir eviniz neden olmasın. sizler için hazırladığımız bu kategoride 2014 İlkbahar/Yaz dekorasyonu sergiliyoruz.

Evinize 2014 ilkbahar / yaz dekorasyonu ile dekoratif bir görünüme bulaya bilirsiniz mobilyalar ile dekore edebilirsiniz Eskitme tarzı Dekoratif mobilyalar masalar sandalyeler ile evinize 2014 bahar havası katabilirsiniz.

2014 bahar havasını evinizde yaşamak istiyorsanız fotoğrafları incele ve kısa yazılarımızı not alınız.

yemek-salonu-1

Ahşap zemin görünümü üzerinde beyaz duvar ile Dekore edilmiş, bu salon çok güzel bir görünüm sağlıyor. Dekoratif ahşap masa ve plastik sandalye ile kombine edilmiş çok şık bir masa yan tarafında gene ahşap’dan yapılmış bir küp tarzı vazo ile çok şık görünüyor.

ahsap-1

Bu fotoğraf’da göze çarpan eskitilmiş bir masa eski tarz üzerine konulmuş flaşörler ile ve çok zarif ahşap işleme vazo ile kombine edilmiş arka tarafındaki tablo ile görüntü bütünleştirilmiş. Dolayısıyla çok güzel bir görünüme kavuşmuş gene zemine beyaz bir halı serilmiş tamamen bahar havası veriyor.

yatak-oda-1

Çok zarif bir yatak odası beyaz ve kahve tonları ile motife edilmiş beyaz duvar arkasına ahşap işleme başlık ile harika gözüküyor. dekoratif gece lambası ile ve cam’dan yapılmış vazo ile kombine edilmiş bir yatak odası.

yemek-salonu-12

Sade görünümlü ve oldukça şık bir yemek salonu köşesi.

yemek-salonu-13

Oldukça şık tasarlanmış gene sade dekorasyonlu bir yemek salonu karşımızda.

banyo-1

Çok şık tasarlanmış bir banyo.

oturma-odası

Oldukça şık bir oturma odası duvarda’ki mumlar ortama farklı bir hava vermiş insanın oturdukça oturması gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu