Saç Renkleri

2015 ilkbahar-yaz saç rengi trendleri

2015 in en trend saç renkleri hakkında bu yazımızdan bilgi alabilirsiniz hanımlar. 2015 in trend renkleri ile tanışarak sizde bu ilkbahar-yaz sezonunda saç renginiz de değişiklik yapmak için bir adım atın :) Geçelim saç renklerindeki trendlere. Bu sezon en dikkat çeken sarı ve sarının tonlarıdır.

Platin sarısı – parlak ve iddialı olan bu renk sezonun en popüler rengidir. Ayrıca doğal sarılar, açık sarı içinde kül rengi ve altın tonlar trend saç renklerinden.

Turuncu altın renk ve tonları – kış sezonundan moda olan bu renkler yaz sezonunda da görülecek. Ben bu rengi beyaz hanımlara daha çok yakıştırıyorum.

Doğal renkler – bu sezonda yine doğal görünen saç renkleri siyah, kestane, kahverengi gibi renkler trend. Eğer kendi saçınız bu renkse sadece aralara veya uçlarına gölgeler yaptırmakla saçınıza canlılık katabilirsiniz.

Uçuk renkler – Farklı olmayı ve dikkat çekmeyi seviyorsanız o zaman bu yılın trendlerinden olan mor saçları ve sarı üzerine açık pembe tonları test işlemleri yapabilirsiniz.

Ombre – Birkaç sezondur ki moda olan ombre saçlar bu sezonda günceldir. Farklı renklerle yapılan ombre saçlar bu sezonda trend.

Ayrıca aynı saç renginden çabuk sıkılan bayanlar saç boyamak için kullanılan renkli tebeşirlerle saçlarını istedikleri şekilde, istedikleri renkte rengarenk yapabilirler ;) Bilmeyenler için Tebeşirle saç boyası nasıl yapılır adlı yazımızı okuyun burdan

Son kez demek istiyorum ki, moda bir yana hangi saç renginde kendinizi iyi hissediyorsanız o renge boyayın ;)

Kadınlive Kadın ekibi olarak sizler için bir dizi saç renkleri ve modelleri fotolarını sunuyoruz. Bu fotolar sizlere fikir ve ilham kaynağı olabilir.

2015 yaz saç renkleri ve modelleri foto galeriyi görüntüleyin…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu