Çanta Modelleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Modası: Çanta Trendleri

Çanta Trendleri

Bayanların sevimli aksesuarlarından olan çantalar 2018-2019 ilkbahar-yaz sezonunda yine farklı şekil ve dizaynda karşımıza çıkıyor. Podyumlara ve markaların koleksiyonlarına baktığımızda ilk göze çarpan çantaların hacminin önceki yıllardaki gibi çok büyük olmamasıdır. Daha çok orta boyutlu ve mini çantalar bu sezon dikkat merkezindedir bayanlar haberiniz olsun :) Büyük hacimli çanta sevenlerde üzülmesin az da olsa bazı markaların koleksiyonlarında bu tarz çantalar yeni tasarımda karşımıza çıkacak.

trend çanta modelleri 21

2018-2019 ilkbahar-yaz modası çanta trendlerine bakıldığında daha çok el çantaları, yana doğru takılmış çantalar ve sırt çantaları, malzeme olarak yılan ve timsah derisi görünümünde çantalar, PVC ve bezden hazırlanan çantalar, 3D çiçek detaylı çantalar, renk olarak ise daha çok pastel tonları bundan başka gök mavisi, yeşil ve parlak tonları en çok görülen çanta modelleri oldu.

trend çanta modelleri 29

İlkbahar Yaz Modasının En Şık Çantaları

Ağzı büzgülü çantalar: Yine 90’lı yılların etkisinde. Bu çantalar bana okul yıllarımı hatırlatıyor :) Bu sezon her yerde bu çantaları rahatlıkla bulabilirsiniz. Herkesin zevkine uygun renk ve tasarımda çanta modelleri var. Kış sezonunda da büzgülü çantalar trendler arasında olacaktır.

trend çanta modelleri 3

Püsküllü çantalar: 2018-2019 ilkbahar yaz modasına ait olan detaylardan püsküllü çanta modasını da es geçmemiştir. Bu sezon püsküllü çantalar trendler arasındadır.

trend çanta modelleri 5

Bez (parça) çantalar: Yazın sıcağında rahatlıkla kullanabileceğiniz bez çantaların daha fazla üzerinde çeşitli resimler ve sloganlar olanları modadır.

trend çanta modelleri 9

Şeffaf, PVC çantalar: Şeffaf pvc malzemeden hazırlanan çantalar, yine ilkbahar yaz sezonunun en trend çanta modelleri arasındadır.

trend çanta modelleri 12

Sırt çantaları: Uzun zamandır görülmeyen sırt çantaları bu sezon trend. Kullanım istifadesinde rahat olduğu için artık herkes yeniden sırt çantalarını severek kullanıyor.

trend çanta modelleri 15

Mini çantalar: Clutch çantalardan daha küçük olan bu çantalar mini biçimdedir. Ve çoktan moda bloggerleri tarafından kullanılmaya başladı. Ayrıca cüzdan benzeyen ancak askıları olan çantalarda trendler arasındadır.

trend çanta modelleri 16

Monokrom çantalar: Bu sezon monokrom trendi çantalara da etkisini gösterdi. Siyah-beyaz detaylı çantaları bu sezon sıkça göreceğiz.

trend çanta modelleri 24

Postacı çantaları: İngilizce “Cambridge Satchels” olan çantalar ilkbahar yaz sezonunda da günceldir. Çeşitli boyutlarda ve renklerde olan çantaların hem sırt çantası gibi olanları, hem de omuzdan askılı modelleri var.

trend çanta modelleri 14

Grafik tasarımlı çantalar: Prada’nın 2018-2019 ilkbahar yaz koleksiyonuna ait grafik desenli çantaları moda severler ve ünlüler arasında çok tutuldu ve trend çantalar arasında yerini aldı.

trend çanta modelleri 31

2018-2019 ilkbahar-yaz çanta trendleri ve çanta modelleri hakkında sizler için bir dizi kombin görsellerini aşağıdaki galeride topladık.

trend çanta modelleri 30

2018-2019 İlkbahar Yaz Çanta Trendleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu