Kombinler

2018-2019 İlkbahar Yaz Modası: Jeans Kot Ceket Kombinleri

Jeans Kot Ceket Kombinleri

İlkbahar-yaz, jeans modası hiç bir zaman güncelliğini kaybetmiyor. Yaz trendleri içerisinde sadece “kot gömlek, kot şort, kot pantolonlar” değil, ayrıca benim çok sevdiğim kot ceketler de var. Geçtiğimi yaz aylarında sokak modasında kot ceketlerin yoğun bir şekilde kombin yapılarak giyilmesi muhtemelen çoğumuzun gözünden kaçmamıştır. Ayrıca alışveriş yaparken markaların koleksiyonlarında kot ceket modelleri görüyoruz. 2018-2019 ilkbahar yaz moda haftalarında birçok ünlü marka kendi koleksiyonlarında jeans kot ceketleri yayımlamıştı.

jeans kot ceket modelleri 2

Son zamanlarda moda karışık giyim kombinlerinin bir trend haline dönüşmesi aslında biz bayanların kombin fikirlerini geliştirmesine yardımcı oldu. İster spor klasiği karıştırırız, ister modern tarzı seçeriz, istersek de vanguard tarzı karıştırıp kombin yapabiliriz. Jeans kot ceket kombinleri ise ister taytlarla, ister eteklerle, ister pantolonlarla kombin yaparak giyinebiliriz.

jeans kot ceket modelleri 3

Miley Cyrus‘un yakın zaman içerisinde verdiği konserde giydiği kot ceket, tüm genç bayanlar tarafından çok sevildi. Seçimini “Ashish” markasından tercih eden ünlü oyuncunun üzerinde bol duran oversized jeans kot ceket vardı. Neyse benim de hoşuma gitmişti kısaca bundan da bahsetmek istedim.

jeans kot ceket modelleri 4

Jeans kot ceketler nasıl kombin yapılır? konusuna dönecek olursak ilkbahar-yaz aylarında daha çok tayt, çiçekli etekler, rengarenk pantolonlarla kombin yapabilirsiniz. Kadınlive ekibi olarak sizler için bir dizi jeans kot ceket kombinlerinin görsellerini bir araya getirdik. Umarız ki bu kombin görselleri size fikir ve ilham kaynağı olabilir.

jeans kot ceket modelleri 5

2018-2019 İlkbahar Yaz Modası: Jeans Kot Ceket Kombinleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu