Moda

2018-2019 Sonbahar Kış Bershka Ceket ve Mont Modelleri

Sonbahar Kış Bershka Ceket ve Mont Modelleri

Bershka, dünyaca ünlü giyim markası her sezon olduğu gibi 2018-2019 sonbahar kış sezonunda’da birbirinden şık giyim parçaları ile moda severlerin karşısına çıkıyor. Bershka yeni sezonda, muhteşem ceket modelleri ve mont modelleri olan kısa ve uzun ceketler, montlar geniş renk seçenekleri ile genç ve güzel kızlara daha yakın ceket, mont ve kaban modelleri ortaya koymuş. Bershka moda dünyasına yön veren alışılmışın dışında farklı tarz ve modellerde ürettiği ceket, mont ve kışlık giyim parçalarına doğanın tüm renklerini işleyerek kadınları büyülemeye devam ediyor. Deri montlar, deri ceketler, kürklü yelekler, kuşaklı blazer ceketler, süet ceketler, kadife ceketler, kot ceketler ve kimono gibi birçok model ve seçenekleri ile Bershka 2018-2019 kışlık ceket ve mont modellerini bir arada sunuyor.

Bershka ceket modelleri

Bershka yeni sezon deri ceketler, farklı yorum ve detaylar katarak harika tasarımlar ortaya çıkarmış. Puf, şişme montlara yumuşacık kürklerle detaylar katan Bershka, kot ceketlere ise vintage etkisi katarak 2018-2019 sonbahar kış sezonunda karşımıza çıkıyor. Bershka çalışan bayanları da düşünmüş koleksiyonunda ofis şıklığınızdan ödün vermeyeceğiniz birbirinden güzel ceket ve mont modelleri ile ofis kombinleri yaratabileceğiniz muhteşem tasarımlara imza atmış. Kadınlive moda ekibi olarak sizler için yakın mercek altına aldığımız bershka 2018-2019 kışlık ceket modellerinden en güzel modelleri seçtik.

Bershka çift şelaleli süet yelek modelleri 2016

Bershka ceket ve mont modelleri 2018-2019 yeni sezonda kürk detaylar yine baş rollerde yerini alıyor. Kürk detaylarını ceket, mont ve kışlık giyim parçalarında bolca yer veren bershka giyim, 2018-2019 sonbahar kış mevsimini coşkuyla karşılıyor.

Bershka deri kemer detaylı kürk yelek modelleri 2015 16

Bershka ceket modelleri, 2018-2019 yeni sezonda farklı ve ihtişamlı modelleri ve tasarımları ile karşımızda. Sonbaharın dinginliği ve doğanın tüm renklerini bünyesinde taşıyan kürk detaylarıyla ceket ve mont modellerine bu sezon farklı bir boyut getirmiş. Özellikle spor tarzı giyinmeyi sevenlere hitap edebilecek birbirinden şık modeller sizleri en yakın Bershka mağazalarında bekliyor. Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan ceket ve mont modelleri, bej renk ve tonlarındaki ceketleri, buz mavisi kot pantolon ve üstünüze giyeceğiniz uyumlu kazaklarla çok şık ve harika kombinler yakalayabilirsiniz. Beshka kış mevsiminin ruhunu sizlere hissettirecek tasarımları ile güzelliğinize elegant duruş sergilemenize yardımcı olacaktır. Bershka sezonun trend ceket ve mont modellerini indirimli fiyatlarını moda severlerle buluşturuyor.

Bershka kopitone demin jean kot ceket modelleri 2016

Bershka deri mont ve ceket modellerinde genç kadınların ruhunu okşayan şık tasarımları yansıtıyor. Ceketlerde kullanılan detaylar özellikle spor tarza hitap eden geniş ürün yelpazesine sahip modellerden oluşuyor. Deri ceket, yelek, mont gibi giyim parçalarının fermuar, püskül ve kürk detayları ile özleştirilmiş modeller çok hoş forma getirilmiş. Bu şık modellerle hafta sonu gezmelere, akşam yemeği, hatta ofis şıklığında tamamlayabileceğiniz muhteşem giyim parçaları bershka 2018-2019 sonbahar kış koleksiyonunda eşsiz giyim parçaları sizleri bekliyor.

Bershka kopitone detaylı deri ceket modelleri

Bershka kot ceketler, 2018-2019 kış sezonunda birçok modele imza atmış. Buz mavisi kot kumaşlarla eskitilen ve farklı hava verilen kot ceket modelleri, mevsimin doğal çizgisini ve özgür ruhunu yansıtıyor. Casual tarzlarda döküm kesimli jean ceketler, 80’li yılların özgür stil ve tarzını farklı bir şekilde yorumlayarak yeni sezonda harmanlanmış haliyle moda tutkunlarının karşısına çıkarıyor. Çok şık ve rahat bir şekilde kombin yapabileceğiniz kot ceketlerle elegant görünebilirsiniz.

Bershka büyük boy kot ceket modelleri 2016

Bershka puf ve şişme montlar, yelekler kadınların vazgeçilmezi olan şişme montlar, kış mevsimin güzide parçaları arasında. Bershka 2018-2019 sonbahar kış koleksiyonu süsleyen şişme montlar eşsiz tasarımları ile kadınları büyülemeye yetiyor. Parlak ve farklı renklerde tasarlanan ihtişamlı kışlık giyim parçaları ile stil ve tarz sahibi olmanıza olanak sağlıyor. Dış giyimin ender parçalarından olan şişme montlar, yelekler tarz ve stili ile modern bir hava veriyor. Bershka puf, şişme montlarla gece gündüz gezmelerde rahatça giyinebileceğiniz şık dış giyim parçaları sizleri bekliyor.

Bershka yakası kürk detaylı mont modelleri 2015 16

Sonbahar kış mevsimin en güzide ender parçalarını sizler için bir araya getirdik. Aşağıdaki galerimize göz gezdirerek tarz ve stilinize en uygun kışlık ceket, mont modellerini seçebilirsiniz.

Bershka saçaklı zımba işlemeli deri mont modelleri

“Bershka Ceket ve Mont Modelleri 2018-2019” / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu