Kombinler

2018-2019 Yaz Moda Trendleri: Kot Gömlek Kombinleri

2018-2019 Yaz Moda Trendleri: Kot Gömlek Kombinleri

Modası hiç bitmeyen giyim parçalarından birisi de kot gömlekler, 2018-2019 ilkbahar yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde kot gömlekler trend olamaya başladı. Kot gömlek kombinleri dört mevsim ilkbahar-yaz, sonbahar-kış sezonunda rahatça kombin yaparak giyinebileceğiniz kot gömlek sayısı epeyce fazla. Her tarza uygun kot gömlek stili için sokak modası giyim stilleri ilham kaynağı olabilir.

kot gömlek 26

Kot gömlekleri eteklerle kombin yapabilirsiniz. Deri ve kot biri birine uyum sağlayan iki parçadır. Deri etekle feminen, spor, şık bir görünüm elde etmek mümkündür. Günlük kombin için deri eteğinizi kısa botlar veya spor ayakkabıyla tamamlaya bilirsiniz. Kot gömlekler mini, midi eteklerle de kombin yapmak mümkündür.

kot gömlek 20

Kot gömlekleri ceket niyetine kullanın. Kot gömleğinizin düğmelerini açık bırakıp içinize giyeceğiniz tişört, atlet, veya askılı üst giyimler ile kombin yapabilirsiniz.

kot gömlek 13

2018-2019 yaz moda trendleri olan kot gömlekleri jeans pantolonlarla giyin. Kot gömleklerinizi jeans pantolon giyim parçalarıyla rahatça kombin yapabilirsiniz. Denim on Denim trendinin jean parçaları farklı tonlarda kot pantolonu, kot gömleğiniz ile kombinleye bilirsiniz.

kot gömlek 21

Desenli, yazılı, armalı kot gömlekleri baskılı giyim parçaları kombinleyin. Desenli, çiçekli, flora, print etek veya pantolonla kot gömlek kombinleri yapabilirsiniz. Hiç tereddüt etmeden kot gömlekler her türlü desenle harika ve şık görünecektir.

kot gömlek 17

Bohem tarzını seviyorsanız ve cool bir görünüm istiyorsanız, jeans gömleklerinizi şal veya atkılar ile tamamlayabilirsiniz. Ayrıca kot gömlekleri deri pantolon, hırka ve topuklu ayakkabıyla kombin tamamlanabilir.

kot gömlek 15

Kadınlive moda editörleri olarak 2018-2019 kot gömlek kombinleri arasından en güzel sokak stili görsellerini seçtik. Feminen bir tarz için aşağıdaki görseller size fikir verebilir.

kot gömlek 18

Kot Gömlek Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu