Kombinler

2018-2019 Yaz Trendleri: Puantiyeli Elbise Modelleri ve Kombinleri

Puantiyeli Elbise Modelleri ve Kombinleri

Çekici ve zarif, 1950’lerden ilkbahar-yaz 2018-2019 modasına gelen puantiyeli elbiseleri, aslında her yıl podyumlarda görsek de kış modası trendlerinde de puantiyeli kıyafetler etkisini göstermektedir. Çok sevdiğim puantiyeli elbise modelleri ile yapılan her tarzda kombini hem tatlı, hem de çekici gösterebiliyor.

Benekli elbise modelleri

2018-2019 ilkbahar-yaz elbise trendleri arasında, puantiye baskılı kıyafetleri, “Dolce & Gabbana, Moschino ve Michael Kors” gibi markaların koleksiyonlarında görmek mümkün. Elbette puantiyeli elbiseler, sadece lüks markalar değil, yüksek sokak modasının markalarından olan “Zara, Mango, Topshop vb.” puantiye baskılarını ilkbahar-yaz koleksiyonlarında kullandı.

Benekli elbise modelleri 1

Puantiyeli elbise kombinleri, yapmanın en basit yolu kıyafetlerinizin bir parçasını puantiyeli, diğer parçalarını basit seçmektir. Kuşkusuz, daha farklı ve iddialı kombinler de mümkündür. Örneğin bu puantiye baskılara sahip kıyafeti seçerken, eteklerinizde kullanıp üzerine gömlek, t-shirt, ceket vb. giyim parçaları giyinebilirsiniz. Çeşitli renkli kısa puantiyeli etekler, yaz ayları için güzel bir seçim olabilir veya deniz kenarı için.

Benekli elbise modelleri 2

Ayrıca seçiminizi puantiyeli pantolonlar, jeans’lerden yana kullabilirsiniz. Üst giysilerinde bu sezon en çok tercih edilen puantiyeli gömlekler. Puantiyeli gece elbiselerinde de çok güzel görünüyor. Bu baskının en sevdiğim form’u ise tül üzerinde puantiyeleri. Sanırım, çok cazip görünüyor.

Benekli elbise modelleri 3

Giyim parçaları ile birlikte puantiyeli aksesuarlarda tercihiniz olabilir: ayakkabılar, çantalar, saç bantları, gözlükler (ayrıca puantiyeli manikür :))

Benekli elbise modelleri 4

Sizler için puantiyeli (baskılı) elbise modellerinden bir dizi kombin fotoları sunuyoruz. Foto galerisi görüntülemek için resmin üzerine tıklayın…

Benekli elbise modelleri 7

Puantiyeli (Baskı) Sokak Modası Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu