Makyaj

2017 Yaz Makyajı İle Canlı Renklere Bir Şans Ver

2017 Yaz Makyajı İle Canlı Renklere Bir Şans Ver

Kış aylarında tercih ettiğimiz koyu renkli makyaj tercihlerimizi bırakmanın zamanı geldi. Yaklaşan yaz ayları, ısınan hava ve doğanın canlanışından ilham alarak sizlere 2017 yaz makyajı önerileri hazırladık. Yaz ayları denince aklımıza hemen güneş, eğlence ve bronzlaşmak geliyor. Bütün bunlara uyum sağlamak ve canlı bir görünüm elde etmek için canlı renklere eğilmenizi öneriyoruz.

Isınan hava ile birlikte herkes üzerindeki rehaveti ve karamsarlığı bir kenara bırakıyor. Herkes yaz havasına çoktan girdi bile, hatta ünlüler yazlık kıyafetleri ve makyajları ile şimdiden fırtına gibi esiyorlar. Peki siz, kimsenin gözünü sizden alamadığı, capcanlı ve pırıl pırıl bir görünüme kavuşmak istemez misiniz?

2017 yaz makyajıCapcanlı Rujlar

Pek çok ünlü ve makyaj ikonu renkli ve canlı tonlarda ruj kullanarak bahara merhaba dedi. Eğer siz de dolgun dudaklara sahipseniz dudaklarınızın güzelliğini ortaya çıkarmak için canlı renklerdeki rujları deneyebilirsiniz. Klasik kırmızı, fuşya, mor, turuncu renklerdeki rujlarla parlayabilirsiniz. Üstelik bu tonlar açık ya da koyu tenli, herkese çok yakışacak.  İnternetten veya kataloglardan 2017 ruj trendleri ile ilgili kısa bir araştırma yapmanızı öneririz.

Renkli Farlar

Baharla beraber herkesin içi kıpır kıpır, her yer çok renkli! Bu rengarenk akıma siz de katılmak istiyorsanız renkli ve dikkat çekici göz kalemleri ya da farlar kullanabilirsin. Ancak eğer iddialı bir far kullanacaksanız allık ve ruju yumuşak tonlarda seçmenizi öneririz. Göz farlarında mavi ve pembe tonları bu sezon çok tercih ediliyor, özellikle parlak olanlarından denemeyi unutmayın.

neon ojelerIşıl Işıl Saçlar

Saçlara da parlak renklerle dokunuşlar eklemek çok moda oldu. Uzun aradan sonra ilk kez saçlarda dikkat çekici renk ışıltıları görüyoruz. Saçlarınız açık tonlardaysa birkaç tutamını canlı bir renk ile ışıldatabilirsiniz. Bunu kalıcı olarak yaptırmak yerine sprey veya tebeşirler boyalardan yardım alabilirsiniz.

Pırıl Pırıl Tırnaklar

Tırnaklarınıza dikkat çekici tonlarda veya neon ojeler kullanabilirsiniz. Pembe, mor, turuncu, yeşil, mavi, sarı renklerin canlı tonları ile neşeli bir görünüm yakalayabilirsiniz. Yazı coşkuyla karşılamak için yeni ojeler almayı ihmal etmeyin!

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu