Saç Modelleri

Yılbaşı akşamı için saç modeli nasıl yapılır?

Yılbaşı farklı bir saç görünümü ile o geceyi büyülü bir hale getire bilirsiniz nasıl mı? yılbaşına özel Kardan adam, Fiyonk, Melek, Noel baba, Geyik, Kar tanesi benzeri figürler saç aksesuarı seçebilirsiniz. Basit görünümlü bir at kuyruğu ya da topuzu bu figürlerden biriyle süslemeniz yılbaşına özel bir saç modeli yapmanızı kolaylaştırır. Bu tip aksesuarla zorlanmadan, pratik bir şekilde, dikkat çekici bir yılbaşı gecesi saçı yapabilirsiniz.

fiyonluk-sac-modeli-1

Saçınıza yılbaşı gecesi ruhu katmanın yollarından biri de parlak taşlı, simli ya da parlak boncuklarla süslü saç tokası ya da taç benzeri aksesuar takıp farklı bir görünüm sağlayabilirsiniz.

yilbasi-tacli-sac-modeli

Topuz, at kuyruğu ya da örgü benzeri saç modellerinden yararlanamayan kısa saçlar için bu tip aksesuarlar saçı hareketlendirmek için epey işe yarayacaktır.

yilbasi-geyik-sac-modeli

Giysinize uyumlu bir renkte ya da kırmızı, beyaz ya da yeşil renklerde göz alıcı tek bir aksesuar bile, yılbaşı için özendiğinizi anlatmaya yetebilir. Bu tip örnekleri aksesuarınıza göre çeşitlendirebilirsiniz.

yilbasi-karli-sac-modeli2

Klasik bir tarzınız varsa ya da saç aksesuarları size ya da kıyafetinize göre değil diye düşünüyorsanız, gece boyunca rahat edeceğiniz, çabuk bozulmayacak bir saç modeli düşünebilirsiniz. Kışın en rüzgarlı ya da yağışlı gecesi olabilir. Dışarıda beklemek zorunda olduğunuz bir an olursa saçınızın hemen bozulmasını istemezseniz. Ya da geç saatlere kadar sürecek bir partide, daha geri sayım başlamadan saçınız bozulmuş olmasın.

yilbasi-klasik-sac-modeli

Farklı bir dönemi tema olarak kendinize örnek almanız da, yılbaşı gecesi için saç modeli seçmenizde yardımcı olabilir. Bu yıla en çok damgasını vuran saç modelinden biri de örneğin Muhteşem Gatsby filminden geldi. 1920’lerin parti ruhunu yılbaşında yeniden canlandırabilirsiniz!

yilbasi-guzel-sac-modeli

Yılbaşı saçınızı makyajınızla bir bütün olarak da düşünebilirsiniz. Kırmızı ruj, desenli bir manikür veya renkli farlar ile saç modelinizi yalnız bırakmamanız ve yılbaşı ruhunu genel şıklığınıza katmanız mümkün.

yilbasi-kırmızı-ruj-sac-modeli

Yılbaşı için ister saatlerce hazırlanacak, ister evde kendi saçınızı kendiniz yapacak olun, ilk olarak farklı saç modellerine bir göz atarak fikir edinmeniz işinizi kolaylaştıracaktır. Bakalım bu özel gecede ışıltınızı yansıtmayı başaracak, diğer yılbaşı saç modelleri neler olabilir?

yilbasi-farkli-sac-modeli

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu