Saç Modelleri

2015 İlkbahar-yaz saç trendleri

Bizler için saçlarımız ne kadar önemlidir öyle değil mi hanımlar? :) Giyimimiz bizi tatmin etse de saçımızdan razı olmadığımız zaman kendimizi iyi hissetmiyoruz. Kendimize yakışan renkleri, tarzları sıkça gözden geçiririz. Çoğu zaman ise yıllarca aynı saç kesiminden ve biçiminden el çekmiyoruz. Sözü fazla uzatmadan 2015 ilkbahar-yaz sezonunda hangi saç kesim ve modellerinin ön planda olacağından bahsetmek istiyorum :)

Düz, uzun saçlar – Çoğu zaman saçlarımız katlı kesimlere avantaj versek de ilkbahar-yaz sezonunda katsız, düz ve uzun saçlar moda.

ilkbahar yaz saç modelleri 1

Doğal dalgalar – Saçları kendinden dalgalı bayanlar şanslıdır. Bu yıl onların yılıdır. Doğal dalgalar hem kısa, hem de uzun saçlarda güzel görünüyor.

ilkbahar yaz saç modelleri 2

Retro buruklar – İlkbahar-yaz sezonunda 50-60 lı yılların trendi olan saçlardan da yan geçmeyecek.

ilkbahar yaz saç modelleri 3

Bob kesim saçlar – (ünlü kare) Geçen yıldan da moda olan ve ünlülerin bu moda ayak uydurduğu bob kesimi bu yılda moda.

ilkbahar yaz saç modelleri 4

Kısa saçlar – Yüz hatlarına güvenen ve yakışacağını düşünen bayanlar, bu yıl saçınızda değişiklik yapın ve kısa kestirin. :)

ilkbahar yaz saç modelleri 5

Kısa kahkül (kısa teller) – Uzun zamandır kahkül kesmeyi düşündüyseniz tam zamanıdır. Hem çok düşünmeye değmez, nede olsa saçın kökü sizde ;)

ilkbahar yaz saç modelleri 6

Örgüler – Örgünün her biçimi İlkbahar-yaz sezonunda moda olacak. Ön planda ise dağınık örgüler ve taç belik denilen saç düzeni olacak.

ilkbahar yaz saç modelleri 7

Aşağıdan birikmiş at kuyruğu – Saçlarınızı toplamak için vaktiniz olmadığı zamanlar bu saç düzeni işinizi görecektir. Hem rahat, hem basit, hem de şık.

ilkbahar yaz saç modelleri 8

Tam yandan ayrılmış saçlar – podyumlarda ve moda Bloggerlerinde sıkça gördüğümüz bu nizama ilkbahar-yaz saç trendleri arasındadır.

ilkbahar yaz saç modelleri 9

Nemli görünümlü saçlar – Geçen yıldan da moda olan bu saç şekli 2015 ilkbahar-yaz sezonunda da en dikkat çeken saç trendlerinden olacak.

ilkbahar yaz saç modelleri 10

French büküm – Fransız topuzunu hatırlarız muhtemelen :) 1920’lerin en popüler saç modellerinden olan fransız topuzunun çeşitli formları bu yıl moda. Ön planda ise doğal ve dağınık olanlarıdır.

ilkbahar yaz saç modelleri 12

Kadınlive kadın ekibi olarak sizler için 2015 ilkbahar-yaz trendi olan farklı saç modelleri ve stilleri fotolarını sunuyoruz: Bu saç modelleri sizlere fikir ve ilham verebilir.

2015 enjoy ilkbahar yaz saç modelleri için foto galeriyi görüntüleyin… Galeriyi gezmek için resmin üzerine tıklayın ve görüntüleyin…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu