Saç Renkleri

2015 Moda Olan Saç Renkleri

Değişen saç modelleri ve kesimleri gibi saç renkleri de her yıl değişiklik göstermektedir. 2015 yılında değişen trendleri saç renkleri de uyum gösterir. Parlak ve gösterişli tonların öne çıktığı yeni sezonda tek renk saçlar dikkat çekiyor. Dilerseniz 2015 yılının en moda olan saç renklerine yakından bakalım.

Monokrom Saç Renkleri

Saçın kökünden ucuna aynı renge boyandığı monokromatik renklerde, renk geçişleri yer almayacak. Röfle ve ombre gibi renk geçişlerinin yeri koyu ve canlı renklere bıraktığı bir yıl bizleri bekliyor.

2015-Monokrom-Sac-Rengleri

Küllü Sarı

Özellikle ünlü model Cara Delevingne ile ön plana çıkan bu rengin 2015 yılının en moda renklerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Küllü sarılır zarif ve feminen havasıyla denemeye değer bir renk. Saçınız sarı veya açık kumralsa bu renge bir şans tanıyabilirsiniz.

2015-Kullu-Sari-Sac-Rengleri

Altın Sarı

2015’ün önemli saç rengi trendlerine biri de altın sarısı saçlar… Karamel, açık altın ve kum rengi tonlarının görüldüğü bu saç rengi soluk tenlilere de ışıltı katacak.

2015-Altin-Sac-Rengi

Platin Sarı

Podyumları adeta istila eden platin sarısı saçlar, vamp ve çekici görünümü ile 2015’in favorilerinden biri. Platin sarı renk, yüz hatlarını ön plana çıkartarak makyajın da daha etkili görünmesini sağlar.

2015-1-Platin-Sari-Sac-Rengleri

Doğal Kahve

Röflesiz kullanılan doğal kahve, bitter çikolata, maun ve kahve tonlarını içerebiliyor. Doğallıktan yanaysanız bu canlı rengi deneyebilirsiniz. Saçınızı doğal kahve tonlarına boyatmak istiyorsanız, Kate Middleton’un kahve tonlarındaki saçlarından ilham alabilirsiniz.

2015-1-dogal-kahve-sac-rengi

Kırmızı Saç

Kırmızı saçın her tonu bu yıl moda desek abartmayın … Tabii kırmızılar bordo tonlara kadar bu cazibeli rengi beğenenler, bu yıl saçlarında kırmızı tonlarından herhangi birini deneyebilirler.

2015-kirmizi-sac-rengleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu