Güzellik

Tatilden gençleşmiş olarak dönün!

Sizler için tatil mi anlamına geliyor? Deniz-kum-güneş stressiz geçen birkaç gün olmakla kalmamalıdır küçük sırların eşlikçisi yan yana baktığınızda gözlerin eskisi gibi ışıldadığı göz altı çizgilerinin yanaklarınızdan dudaklarınızda ki sarkmaların yaşlı göstermenin düşünüyorsanız küçük bir kaçamak ile onlardan kurtulmanız mümkün olacaktır.

Medikal estetik uzmanı Doktor Nihat Dik 10 yaş genç gösterecek tatil doktorunuz ameliyatsız çözümleri siz değerli okurlara anlattı.

İple yüz asma örümcek ağı estetiği diye adlandırılan estetik ameliyatsız bir işlemdir.

Güvenli ve çabuk sonuçlar alabileceğiniz yanak çene görüntüsünü daha etkili bir şekilde güzel gösterebileceğiniz estetiği kaybolmuş bölgelerde eski pozisyonuna getirmek için alerji yapmayan pedo ameliyat iplikleri kullanmaktadır. Cildin altına minimal güzeli girilerek çok yoğun hazırlık ve uzun süre açık ameliyatlara göre daha uygun fiyata güvenilir sonuçlar verir. 2 yıl kadar dayanarak hastanın işlem sonrasında çok daha kısa sürede günlük hayatına dönmesi de sağlanmaktadır.

Hangi bölgelere uygulanmaktadır?

Yüzdeki kırışıklıklar çene ağız kenarı çukurlar kollardaki sarkmalar bacaklardaki gevşeklik doğumdan sonra oluşan meme gevşekliği karın doğumunda doğumdan sonra oluşan gevşeklik gibi birçok alanda kullanılmaktadır.

PRP tedavisi

Doğal gençleşme yollarından bir tanesi olan hastanın kendi kanı kullanılarak yapılan tedavi tamamıyla doğal kullanışlı bir tedavi metodudur neşeli bölgeler akne skarları sarkma kırışıklık çatlak tedavisi saç dökülmesi gibi birçok bölgede kullanılmaktadır.

Hangi bölgelere uygulanmaktadır?

Gözaltı da dahil olmak üzere boyun dekolte bölgesi saç dipleri basen el üzeri gibi bütün bölgelerin hepsine uygulanmaktadır.

Lazerle yüz germe

Lazer ışınları ile cildin komple taranarak sonucu lazer ışınlarının ısıya dönüşerek kolojen üretimini artırır. Bir tedavi yöntemi üretilmektedir kolajen üretiminin ile birlikte yeni bağ dokusu oluşması sağlanan cilde canlı bir görünüm ortaya çıkmaktadır ciltte oluşan mikro yaralar hafif kızarıklıklar şeklinde kendini göstererek 12 hafta sonunda acil tamamen normale döner iki üç ay sonra başlayacak ortalama 12 ile 18 aya kadar devam edecektir.

Hangi bölgelerde uygulanmaktadır?

Bu işlem yüz güzelleştirme olduğundan dolayı yüz bölgesi uygulanmaktadır.

Kök hücre dermaterapi tedavisi

Cilde verilen mikro kanallarla bitkisel kök hücre ürünleri cildin alt tabakalarına mikro iğne terapisi ile profesyonel lazer gibi tedaviler kadar etkili yöntemdir. Enjeksiyon farklı olarak cildin üst bölgelerine bitkisel kök hücre olarak da en çok ihtiyaç duyulan bölgelere uygulanmaktadır.

Hangi bölgelerde uygulanmaktadır?

İnce çizgiler geniş gözenekler güneş lekeleri kırışıklıklar cilt sarkması sivilce çukurları kesik izleri saç dökülmesi gibi birçok alanda rahatlıkla uygulanabilmektedir.

Enzim Peeling ışık peelingi

Enzim peeling salgılanan koyu renge dönüşmesini sağlayan kuru soğan sevdiğimi baskılayarak ciltteki melanin oluşumunu azaltarak leke bölgelerinin rengini açarak Etkin tedavi sağlamaktadır. Enzim peeling altın tabakasında bulunan minerallerin oluşumunu azaltarak etki etmektedir cilt lekelerini bu yönüyle daha etkili sonuç vermektedir.

Hangi lekeleri gidermede daha etkili?

Vücutta bulunan bütün lekelerine etkili olmakla birlikte güneş lekeleri yaşlılık lekeleri doğum lekeleri gibi birçok leke de etkili tedavidir.

Mezolifting cilt mezoterapisi

Cildin dışından uygulanan kremler solüsyonlar cildin üst kısmını beslenme canlandırmaktadır. Cildin canlanması gereken alt kısmı ise vitamin antioksidan asit gibi karışımlarla canlandırılarak tedavi edilmektedir. Kolajen ve elastin üretimini artırmak için cilt daha parlak görünerek cildin elastikiyeti artırarak sarkmaları da önlemektedir.

Hangi bölgelerde uygulanmaktadır?

Dekolte yüz-boyun gibi birçok bölgede etkili olan yaygın bir tedavidir.

Dudak ve yüz dolgusu

Kadınlar arasında çok fazla tutulan dolgun dudak isteği sağlık ve estetik sektöründe ilgisini yoğunlaşmasına sebep olmuştur. Bilinen ve yan etkisinin neredeyse hiç olmadığı çeşitli tedavilerle sıkça akciğerlere dudaklarım istenilen şekli verilmesi için pratik ve kolay bir çeşittir.

Hangi bölgelerde uygulanmaktadır?

Dudak dolgunlaştırma da belirginleştirme de kaş arası alın çizgisini ağız kenarının kıvrımlarında dudak çene çökmelerin doldurulmasında uygulanan etkili bir yöntemdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu